Audi A7 Sportback u Inglštadu dobija novo izdanje

Ovaj automobil je zvanično 50 TDI quattro verzija, napajana V6 dizel motorom, dobrim za 286 ks i 620 Nm obrtnog momenta

119
Audi A7

Na fotografijama možete videti najnoviji Triton Blue Metallic model, smješten u inglštadskom Audi Forum centru.

Tehnološka poboljšanja

Između prepoznatljivih karakteristika tu su petokraki V dizajnirani dvadesetoinčni točkovi i S-Line paket, dok su kontrastni šavovi na gotovo svakoj kožnoj površini, a alkantara na panelima vrata. U njegovim najekskluzivnijim specifikacijama, ovaj automobil i dalje izgleda elegantan i sportski, dok tehnološka poboljšanja ne treba ni pominjati.

Ovaj automobil je zvanično 50 TDI quattro verzija, napajana V6 dizel motorom, dobrim za 286 ks i 620 Nm obrtnog momenta. Na papiru, ovom modelu potrebno je svega 5,7 sekundi kako bi dostigao stotku iz mjesta. Svi kupci koji traže nešto bolje performanse mogu se opredijeliti za 55 TFSI model, koji koristi benzinski napajan V6 agregat sa 340 ks i 500 Nm obrtnog momenta. Ovo je dovoljno kako bi automobil ubrzao do sto za svega 5,3 sekunde. U Evropi potpuno novi A7 Sportback procijenjen je na oko 62.000 eura, u 50 TDI quattro varijanti, dok daleko potentniji 55 TFSI košta 62.244 eura.

Opcioni dodaci

Standardna oprema uključuje LED farove i zadnja svetla, zajedno sa devetnaestoinčnim točkovima, kožnim sjedištima, LED ambijentalnim diodama, ali i dvadesetoinčne alu felge, HD Matrix LED farove, sportsko vješanje i sportska sjedišta koji su dostupni kao opcioni dodaci ili dio specifikovanih paketa kao što je S line.

 

 

PREKOTarik Delić
IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here