Sportski događaji koji su obilježili 2018. – LeBron napravio tektonski poremećaji u NBA

LeBron James, četiri puta MVP, tri puta MVP finala NBA, 14 puta All Star i dvostruki osvajač olimpijske medalje potpisao je četverogodišnji, 154 miliona dolara vrijedan ugovor s Los Angeles Lakersima

241
LeBron James

Jedan od najboljih košarkaša svijeta LeBron James (33) prešao je iz Cleveland Cavaliersa u Los Angeles Lakerse. Poslije fantastične sezone u kojoj su na kraju, ipak, titulu prvaka odnijeli Golden State Warriorsi, James je odlučio iskoristiti mogućnost da postane slobodan igrač i da za Cleveland Cavalierse ne odigra drugu i posljednju sezonu svog aktuelnog ugovora.

Milionski ugovor

LeBron James, četiri puta MVP, tri puta MVP finala NBA, 14 puta All Star i dvostruki osvajač olimpijske medalje potpisao je četverogodišnji, 154 miliona dolara vrijedan ugovor s Los Angeles Lakersima. James je ovim ugovorom dobio novi izazov – spašavanje Lakersa od najneuspješnijeg razdoblja u historiji kluba.

Šest sezona

Lakersi, koje se dugo smatralo najglamuroznijim klubom u NBA, nisu igrali doigravanje posljednjih pet sezona, što im je najduže razdoblje bez postsezone u historiji. LeBron se očigledno vidi u Lakersima možda i do kraja karijere, jer je potpisao najduži ugovor od 2010. godine. Tada je prvi put napustio Cleveland Cavalierse, prešao u Miami Heat i parafirao na šest sezona.

 

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here