United Medija, vodeća medijska platforma u jugoistočnoj Evropi, obogatila je svoj portfolio kupovinom Pink BH.

“Veoma smo zadovoljni što je Pink BH postao dio portfolija United Medije. Naši gledaoci su navikli na vrhunski sadržaj, tako da će United Medija dodatno uložiti u dalje poboljšanje raznovrsnosti i kvaliteta Pink BH programa. Naši gledaoci mogu da se raduju sjajnoj programskoj šemi za jesen i zimu, sa vrhunskim sportskim, zabavnim i dramskim programom“, izjavila je Aleksandra Subotić, izvršna direktorica United Medije.

Već od jeseni, Pink BH će predstaviti prijenose svih utakmica fudbalske reprezentacije BiH u okviru Lige nacija, novoformiranog takmičenja Evropske fudbalske unije. Osim ovog takmičenja, Pink BH planira da prenosi utakmice nacionalnog tima i za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine, kao i kvalifikacije “Zmajeva” za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Fudbalska poslastica za bh. gledaoce biće i Liga Šampiona, ciklus 2018-2021., ali i Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020, koje će se igrati u 12 evropskih gradova i koje će biti ekskluzivno emitovano na kanalu Pink BH.

Gledaoci će na ovom TV kanalu pronaći i vrhunsku zabavu uz novu sezonu talent show programa “Zvijezda Granda” kao i ostalih formata iz Grandove kuhinje: “Nikad nije kasno”, “Nedeljni specijal” i “Praktična žena”.

Biće predstavljena i nova jedinstvena dramska serija s elementima humora “Na granici”, koja prikazuje različite krimi, ljubavne i humoristične dogodovštine iz jednog malog sela, saopćeno je iz United Medije.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here