Ostalo je još tačno 10 dana do kraja velikog programa lojalnosti pod nazivom „Vidim ti siguran dobitak“ koji Grand kafa organizuje za svoje vjerne potrošače u cijeloj Bosni i Hercegovini. Još nije kasno da sakupite dovoljan broj bodova i poručite željeni poklon renomirane fabrike posuđa Metalac, jer svi pokloni koji budu poručeni do 23. juna, stići će vam na kućnu adresu.

„Grand kafa je ponovo pokazala da brine o svojim vjernim potrošačima, pa je tako ovo već četvrta godina za redom da u BiH organizujemo ovakvu nagradnu igru. U saradnji sa renomiranom fabrikom posuđa ‘Metalac’ za ova nepuna dva mjeseca smo podijelili na hiljade poklona. S pravom kažem podijelili poklone, jer ovdje nema igara na sreću, niti izvlačenja sretnih dobtnika. Dobitnici su svi oni koji uživaju u mirisu i ukusu svoje omiljene Grand kafe Gold i sakupljaju bodove sa njenih promotivnih pakovanja. Interesovanje za ovaj program lojalnosti je iz godine u godinu sve veće. Naši potrošači su prepoznali kvalitet Grand kafe, domaćeg proizvoda koji se proizvodi u Glavičicama kod Bijeljine. Ovakvim programom lojalnosti želimo da se zahvalimo našim potrošačima za vjernost, jer nam je upravo njihovo povjerenje izuzetno važno. Stoga vas pozivam da iskoristite ovih 10 dana, jer još nije kasno da vam željeni poklon pokuca na vrata“, izjavila je Jasna Čizmić, brand manager Grand kafe za BiH.

Sve što je potrebno jeste pronaći jedinstveni alfanumerički kod u unutrašnjosti promotivnog pakovanja Grand kafe Gold koji je potrebno unijeti na internet stranici www.grandkafa.ba. Kada učesnik sakupi dovoljan broj bodova, potrebno je da na web adresi www.grandkafa.ba  na kojoj je otvorio svoj korisnički nalog, odabere željeni poklon koji će mu biti dostavljen na kućnu adresu. Pakovanje od 100 grama kafe nosi jedan bod, 200 grama dva boda, a 500 grama pet bodova. Za sakupljenih 30 bodova dobijate šerpu s drškom, 40 bodova donosi vam tepsiju, a 50 bodova veliku Metalac šerpu s poklopcem. U svakom trenutku učesnik može da provjeri na web stranici koliko i kojih poklona je preostalo.

Iskoristite ovih 10 dana, uživajte u mirisu i ukusu svoje omiljene Grand kafe Gold i sakupljajte bodove, jer vrhunsko Metalac posuđe čeka da vam pokuca na vrata.

 

 

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here