Još nekoliko dana ostalo je do posljenjeg kruga izvlačenja dobitnika vrijednih nagrada za učesnike Sparkasse Bank dd BiH nagradne igre.

U okviru nagradne igre koju je Sparkasse bank dd BiH započela 05.02.2018. do sada su izvučeni dobitnici dva telefona iPhone 8 Plus, laptopa te preko 20 poklona.

„Izuzetno bogatim fondom za ovu nagradnu igru osigurali smo poklon kartice sa 1000KM, iPhone 8 plus, laptope te utješne nagrade  u iznosu od 50 i 20 KM. Ovom prilikom želim pozvati sve klijente da se uključe u nagradni program koji traje do kraja mjeseca“, istakla je Elvira Prnjavorac, direktorica Segmenta upravljanja prodajom Sparkasse Bank. Do sada su obavljena dva kruga izvlačenja, a finalno izvlačenje planirano je za 30.04.2018.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je tokom trajanja nagradne igre, do 30.4.2018. izvršiti tri kupovine Shop&Fun karticom u iznosu od minimalno 50 KM.

Shop&Fun kartica, klijentima Sparkasse bank osigurava da na bilo kojem od prodajnih mjesta u zemlji ili inostranstvu izvrše plaćanje, a iznos se automatski dijeli na broj rata koji klijent želi.

Vlasnici Shop&Fun kartice pored kupovine na rate, imaju i mogućnost odgode plaćanja do 50 dana, kao i podizanje gotovine na bankomatu uz otplatu na rate do čak 36 mjeseci.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here