Jahorina ekonomski forum 2018 održat će se 3. i 4. maja ove godine na Jahorini, u hotelu Termag. Udruženje ekonomista Republike Srpske SWOT, u saradnji sa Savezom ekonomista Srbije i pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, treći put organizuje Jahorina ekonomski forum, pod nazivom „Regionalna saradnja kao važna poluga ekonomskog razvoja zemalja JIE“.

Saša Grabovac, izvršni direktor Udruženja ekonomista Republike Srpske SWOT, uz podsjećanje da su dosadašnja dva foruma izazvala veliku pažnju stručne, ali i šire javnosti, istakao je očekivanje da će predstojeći forum u svim segmentima nadmašiti dosad održane. „Najveća novina u odnosu na prethodne dvije godine je ta da ovogodišnji Forum organizujemo u saradnji sa Savezom ekonomista Srbije koji već 25 godina organizuje Kopaonik biznis forum, jedan od najvećih skupova ovog tipa u ovom dijelu Evrope“, kazao je Grabovac.

Govoreći o temi ovogodišnjeg foruma: „Regionalna saradnja kao važna poluga ekonomskog razvoja zemalja JIE“, Grabovac je rekao da se ta tema prosto sama nametnula, ako se posmatraju trendovi i projekti koji se na ovim prostorima dešavaju ili najavljuju u posljednjih godinu dana. „Očekujemo da će ovogodišnji Forum biti najposjećeniji do sada, jer je Jahorina ekonomski forum već postao prepoznatljiv brend u regionu. Također, značajan je i podatak da ćemo na 13 panela i 3 okrugla stola okupiti veliki broj stručnjaka koji će u razmjeni mišljenja i iznošenju svojih iskustava i očekivanja doći do zaključaka koji će svima biti od koristi“, kazao je Grabovac.

Više informacija o Jahorina ekonomskom forumu 2018., dostupno je na zvaničnoj web stranici foruma www.jahorinaforum.com i www.swot.ba.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here