Kompanija Vitamin predstavila se na ovogodišnjem 21. Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru, na nacionanom štandu Srbije u organizaciji Privredne komore Srbije, sa ciljem da unaprijedi regionalne veze, kao i da otvori put ka novim tržištima regiona.

Predstavljen je cjelokupni asortiman proizvoda, čuvena Horgoška mljevena začinska paprika, Horgoški začin, dodaci jelima Alas, Horgoški gulaš, Paprika i sarma, Roštilj, Italiano, dehidrirane supe, sitni začini, puding, sladoled i ostali proizvodi.

„Jako smo zadovoljni nastupom na Sajmu u Mostaru, mislimo da je ovo pravo mjesto da se učvrste kontakti i otvore putevi ka novim tržištima. Imamo vrlo kvalitetne proizvode, Horgošku papriku koja je lider, a prate je i svi ostali naši proizvodi. Imamo potencijal da unaprijedimo asortiman prema zahtjevima koji dolaze sa stranih tržišta. Moderno uređen štand privukao je pažnju posjetilaca, što je u današnje vrijeme nezaobilazan dio nastupa na sajmovima“, rekao je Ljubiša Lukić, menadžer marketinga ove kompanije.

Vitamin je ispunio svoje ciljeve i nastavlja sa prodorom na regionalna i svjetska tržišta, što je dio strategije razvoja kompanije.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here