Bosanskohercegovačka kompanija Compact Invest predstavila je projekt Sarajevo Waves na najvećem sajmu nekretnina u svijetu koji održava se od 17. do 19. aprila u Abu Dhabiju.

Ovogodišnji sajam okupio je učesnike iz 62 države svijeta, a očekuje se više od 200.000 posjetilaca. Veliki broj kompanija iz cijelog svijeta došao je na sajam kako bi što bolje predstavili svoj projekt i privukli što veći broj interesanata.

Foto: FENA

Predstavnici Compact Investa na čelu sa investitorom Sultanom Alhannahom i direktorom odjela za marketing i prodaju Khaledom Ruyazqatom predstavili su projekt Sarajevo Waves, stambeno poslovni kompleks na Ilidži (Otes), koji nudi kvalitetu života u prirodnom okruženju.

“Cilj odlaska na sajam je predstaviti BiH kao turističku destinaciju sa komforom i kvalitetom življenja. Smatramo da je BiH jedna od najljepših destinacija svijeta, a sajam u Abu Dhabiju idealna je prilika da svijetu na jednom mjestu predstavimo ljepote Bosne”, kazali su predstavnici Compact Investa.

Nagradom Asocijacije arhitekata BiH za realiaciju projekta za 2015. godinu, kako su dodali, potvrđeno je da rade domaći projekt na svjetskom nivou.

“Sajam u Abu Dhabiju samo je jedna od naših destinacija, a cilj nam je biti gosti, odnosno prezentator kompleksa Sarajevo Waves u cijeloj Evropi i svijetu”, navode iz Compact Investa.

IZVORFENA
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here