Pet razloga zašto odabrati odmor u toku sedmice

Boravak u toku sedmice u omiljenom wellness centru od sada je još atraktivniji. Ne čekajte vikend, priuštite sebi odmor već sada

430

Najviše se volite opuštati sami ili s porodicom u luksuznom wellness centru. Zamislite da je ta luksuzna spa oaza samo vaša i da možete u potpunosti uživati u intimi i opuštajućoj atmosferi. Boravak u toku sedmice u Termama Olimia ispunit će vaša očekivanja i priuštiti vam odmor kakav zaslužujete.

  1. Vaše omiljeno mjesto u Wellnessu Orhidelia čeka samo na vas

Službeno najbolji wellness u Sloveniji mjesto je koje će vas privući ljepotom i dizajnom. Bilo da odaberete Jesensko opuštanje u dvoje ili Dodir jeseni uživat ćete u cjelodnevnom programu, antistresnim masažama i napicima iz wellness bara.

  1. Brže do odabranih wellness tretmana

Ne trebate dugo čekati na masažu i tretman uljepšavanja. Jednostavno rezervišite termin i uživajte u svakoj sekundi, oslobađajući se stresa i puneći baterije za nove izazove.

  1. Individualniji pristup selfnessu i animacijskim aktivnostima

Ako ima manje ljudi na aktivnostima naši selfness treneri i animatori imaju više vremena, te više mogućnosti, da prilagode program vašim željama. A kad jednom isprobate Hišni ritual, trominutni tretman vitalnosti jedinstvenog selfness programa, postat će nezaobilazni dio vaše svakodnevice.

  1. Manje gužve u bazenima i saunama

Nema nereda, galame, prepunih ležaljki oko bazena ili klupa u saunama. Odaberite omiljene programe u Svijetu sauna nakon čega se opuštajte plivajući u bazenima s termalnom vodom koja blagotvorno djeluje na vaše zdravlje.

  1. Niže cijene paketa

Povoljnije cijene od ponedjeljka do petka dodatna su pogodnost, pa vam ne preostaje ništa drugo nego da uzmete par dana u sedmici i odmor provedete u Termama Olimia.

Više na: www.terme-olimia.com

IZVORBusiness Magazine/PROMO
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here