Galaxy Note8 je stigao na m:tel police

Za ljude koji žele više od svog pametnog telefona – Galaxy Note8

532

Samsung Galaxy Note8 je stigao na m:tel police. Otkrijte novu galaksiju mogućnosti, pronađite svoju najbolju Moj Mix tarifu i ukombinujte je sa najnovijim modelom iz Samsung porodice. Preporuka kompanije m:tel je tarifni model Moj Mix VIP, uz koji će ovaj telefon biti vaš za samo 1 KM.

Sagledajte širu sliku i komunicirajte na potpuno nov način. Sa Galaxy Note8 u vašim rukama, velika djela čekaju na vas.

Galaxy Note8 ima najveći ekran u Note serijama do sada, ali zbog izduženog kućišta pogodan je za držanje u jednoj ruci. Beskrajan ekran dijagonale 6,3 inča ima Quad HD+ rezoluciju i Super AMOLED tehnologiju, koja omogućava korisnicima da vide više uz što manje skrolanja, što ga čini vrhunskim pametnim telefonom za gledanje multimedijskih sadržaja, čitanje i crtanje.

S Galaxy Note8, poboljšana S Pen otključava sasvim nove načine pisanja, crtanja, interakcije s telefonom i komuniciranja s prijateljima, a uz dvostruku širokougaonu kameru vaše fotografije biće jasne i fokusirane čak i pri slabom osvjetljenju.

Svoj Note možete ponijeti gdje god želite, jer su uređaj, ali i olovka S Pen, otporni na vodu i prašinu. Pored toga, moći ćete i da pišete po ekranu, čak i kada je vlažan.

Bilo da skidate igrice ili obavljate više zadataka istovremeno, radite to brzo i bez problema uz Galaxy Note8, jer njegov 10 nm mobilni procesor visokih performansi sa 6 GB RAM memorije čini da se ove aktivnosti odvijaju neprimjetno. Pored toga, zahvaljujući bežičnom punjenju, snaga je na vašoj strani.

Podsjećamo, ovaj fantastični uređaj uz Moj Mix VIP tarifu, uz koju možete neograničeno da komunicirate, može biti vaš po cijeni već od 1 KM. Više informacija potražite na www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here