Otvorena nova poslovnica Intesa Sanpaolo Banke u Zenici

Poslovnica je smještena u Ulici dr Abdulaziza Aska Borića 27

1824

Intesa Sanpaolo Banka BiH otvorila je danas u Zenici novu poslovnicu i time se približila svojim klijentima u ovom dijelu grada.

Poslovnica je smještena u Ulici dr Abdulaziza Aska Borića 27 i pružaće sve vrste usluga za stanovništvo i pravna lica.

„Proširenjem poslovne mreže na području grada Zenice nastojimo da usluge Banke budu što dostupnije kako sadašnjim, tako i potencijalnim klijentima. U svom poslovanju Intesa Sanpaolo Banka prati sve savremene trendove u bankarstvu, koji se oslanjaju na nove tehnologije, ali i dalje smatramo izuzetno važnim kontakt sa našim klijentima u poslovnicama. Mi smo na širem gradskom području Zenica prisutni dugi niz godina i značajna  smo finansijska podrška stanovništvu  i pravnim licima,a s novom poslovnicom bićemo u prilici da još kvalitetnije pružamo naše usluge”, istakao je Amir Termiz, izvršni direktor Sektora za poslove sa stanovništvom Intesa Sanpaolo Banke BiH, prilikom svečanog otvorenja.

Povodom početka rada nove poslovnice u Zenici, Intesa Sanpaolo Banka je donirala sredstva  JU  “Domu za stara lica Zenica “u iznosu od 2.000 KM.

U ime korisnika usluga starih i odraslih lica smještenih u ustanovi  i zaposlenika JU „ Dom za stara lica Zenica”, pomoćnik direktora mr.sci. Jadranka Mikić izrazila je  zahvalnost  zaposlenicima i menadžmentu Intesa Sanpaolo Banke za donaciju i zaželjela uspjeh u daljem radu.

“Ovim  ste pokazali svoju socijalnu osjetljivost i spremnost  da  obezbijedite pomoć i podršku drugima u zajednici, a posebno onima kojima je takva  podrška najpotrebnija. Pokazana socijalna osjetljivost  zasigurno je poseban kvalitet i dobra osnova u poslovanju bankarskog sektora”, kazala je Mikić.

Intesa Sanpaolo Banka BiH, članica Intesa Sanpaolo Grupe, je među vodećim bankama u BiH, pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine poslovnom mrežom od 5 regionalnih centara i 48 poslovnica, preko 100 bankomata i mrežom više hiljada POS uređaja.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here