UniCredit Bank proširuje svoje usluge pripajanjem UniCredit Leasinga

Efikasnije poslovanje sa UniCredit Bank d.d. koja nudi sve usluge na jednom mjestu

573

U namjeri da svojim klijentima ponudi što bolje usluge, te efikasnije poslovanje, UniCredit Bank d.d. je najavila pripajanje društva UniCredit Leasing d.o.o. Ovim pripajanjem UniCredit Bank će obogatiti svoju ponudu, nudeći klijentima lakše poslovanje kroz širok spektar usluga i proizvoda na jednom mjestu, a sve s ciljem unaprjeđenja i racionalizacije poslovanja.

Imajući na umu da UniCredit Bank u skladu sa Zakonom o bankama FBiH ima registriranu  djelatnost finansijskog leasinga ova usluga će se od sada moći ugovoriti u UniCredit Bank.

UniCredit Bank d.d. Mostar i UniCredit Leasing d.o.o. su vlasnički povezani, te je Banka jedini vlasnik UniCredit Leasing d.o.o. sa 100% udjela. Ovim pripajanjem od jula 2017.godine UniCredit Bank d.d. će biti pravni slijednik društva UniCredit Leasing d.o.o, koje će na ovaj način prestati samostalno poslovati.

Svi klijenti društva UniCredit Leasing d.o.o. obaviješteni su o namjeravanim promjenama, te se za sva dodatna pojašnjenja mogu obratiti putem e-mail adrese info@unicreditleasing.ba.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here