RAIFFEISEN NAJBOLJA BANKA U BiH – PRIZNANJE MAGAZINA „EMEA FINANCE“

Raiffeisen Bank International najbolja banka u srednjoj i istočnoj Evropi, Austriji, te Zajednici nezavisnih država

4426

Raiffeisen banka proglašena je za „Najbolju banku u Bosni i Hercegovini“, a RBI Grupacija je ove godine dobitnik 23 priznanja u okviru izbora EMEA Finance magazina “Europe Banking Awards 2016“. Pored nagrade za „Najbolju banku“, RBI u Austriji je primila i nagradu za „Najbolju investicijsku banku“. Također, mrežne banke u Mađarskoj, Srbiji, Slovačkoj, Ukrajini, te na Kosovu osvojile su nagrade kao „Najbolje banke“ u svojim zemljama.

„Tokom svih 25 godina poslovanja na bh. tržištu slijedimo naše strateško opredjeljenje prema kojem naše aktivnosti usmjeravamo na maksimizaciju kvaliteta te praćenje svjetskih trendova. U skladu s tim, u vremenu digitalizacije, prilagođavamo našu ponudu, nudeći inovativne, napredne bankarske usluge te istovremeno nastojimo našim klijentima biti fer i pouzdan partner. Stoga nam je nagrada magazina EMEA Finance izuzetno značajna obzirom da daje dodatni pečat našem trudu i zalaganju, te potvrđuje našu snagu na ovom tržištu“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, naglašavajući i svoje lično zadovoljstvo što je Banka dobitnik ovog respektabilnog priznanja koje predstavlja i motivirajući faktor za buduće aktivnosti Banke.

EMEA Finance magazin koji izlazi šest puta godišnje, kompletan je izvor informacija u EMEA regiji i jedini je časopis posvećen isključivo izvještavanju o finansijskim događajima, dešavanjima i uspjesima čiji je inicijator i pokretač međunarodna finansijska industrija. Usmjeren je na publiku izvršnog nivoa, kao što su direktori, te rukovodioci u oblasti finansija i investicija.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here