Grand Hotel Bristol dobitnik je Halal certifikata za hranu, piće, smještaj i sve ostale hotelske usluge. Agencija za certificiranje halal kvalitete proces certificiranja vrši na osnovu procedure halal certificiranja, a koja je jednaka za sve organizacije. Nakon detaljnih provjera, Agencija je zaključila da Hotel Bristol ispunjava sve kriterije za dobivanje certifikata koji je od velike važnosti za halal turiste, goste Hotela Bristol.

“Halal usluge posebno su važne gostima islamske vjeroispovjesti, ali i svim goste koji konzumiraju Košer hranu, a koji često posjećuju naš hotel. Većinom su to gosti iz Izraela, i od velike je važnosti da se hrana priprema po halal standarima. Sretni smo da smo ispunili izuzetno stroge kriterije Agencije za certificiranje halal kvaliteta, kompletirali sve naše usluge, te postali dio svjetskog halal tržišta”, poručili su iz Hotela Bristol.

Narednih dana u Hotelu Bristol upriličeno će biti svečano uručenja Halal certifikata. Svečanosti će prisustvovati direktori Hotela, predstavnici Agencije za certificiranje halal kvaliteta te predstavnik Rijaseta.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here