NLB Banka d.d., Sarajevo i u Novoj godini nastavlja sa jačanjem odnosa sa svojim klijentima, kojima je obezbijedila još bolju i povoljniju kreditnu liniju za fizička lica. Nova akcija kredita NLB Banke uključuje niže kamatne stope, veće iznose i duže rokove otplate kredita, fleksibilno obezbjeđenje i mnoge druge pogodnosti.

„Jedan od dugoročnih ciljeva NLB Banke je jačanje dobrih odnosa sa našim klijentima. Zbog toga smo našu kreditnu liniju dodatno prilagodili njihovim potrebama i mogućnostima. U ponudi su kratkoročni i dugoročni gotovinski i zamjenski krediti, stambeni krediti sa ili bez hipoteke, a posebno bih izdvojila stambene kredite s fiksnom kamatnom stopom do 10 godina u iznosima od 10.000 do 195.000 KM . U ovoj ponudi su i krediti za penzionere, te vjerujem da će klijenti biti iznimno zadovoljni ponudom koja donosi i brojne dodatne pogodnosti”, izjavila je Lidija Žigić, direktorica NLB Banke d.d., Sarajevo.

Za sve kredite u iznosima preko 10.000 KM korištenje jednog od paketa NLB  Banke u prvih 6 mjeseci je besplatno. Takođe, na stambene kredite Banka nudi i mogućnost odobravanja grace perioda od 6 mjeseci, za vrijeme kojeg klijent plaća samo mjesečnu kamatu.

„Akcija kredita je započela početkom godine, te pozivamo sve klijente da nas posjete kako bi iznašli najbolje rješenje koje će zadovoljiti njihove finansijske potrebe,“ zaključila je Žigić.

Za više informacija posjetite www.nlb.ba ili Vama najbližu poslovnicu NLB Banke.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here