Kompanije Astra i Borovo, obje sa sjedištem u Sarajevu, prihvatile su i potpisale deklaraciju ICERTIAS Customers’ Friend međunarodne organizacije ICERTIAS – International Certification Association, te pristupile certifikacijskom programu ICERTIAS Customers’ Friend (Prijatelj kupaca).

Samo kompanije koje na tržištu pružaju uzoran odnos prema svojim klijentima i kupcima mogu pristupiti certifikacijskom programu ICERTIAS Customers’ Friend.

Cilj certifikacijskog programa ICERTIAS Customers’ Friend jeste stimuliranje proizvođača i davatelja usluga na što više standarde pružanja vrhunskog ukupnog korisničkog iskustva, te na što veću razinu kvaliteta kad je riječ o cjelokupnoj korisničkoj “aftersales” podršci visokokvalitetnog i prijateljskog odnosa s klijentima.

ICERTIAS Customers’ Friend kod dobavljača proizvoda i ponuđača usluga na tržištu u njihovoj komunikaciji s klijentima i kupcima potiče ljubaznost, stručnost, etičnost i profesionalnost.

Cilj programa Customers’ Friend jeste povećati transparentnost komunikacije između proizvođača i davatelja usluga te krajnjih konzumenata (potrošača) i poticati sve sudionike tržišta na što odgovornije ponašanje prema svojim zaposlenicima i prirodnoj okolini.

Pristup ICERTIAS Customers’ Friend certifikacijskom programu Astru i Borovo obavezuju u daljem nastojanju da svojim potrošačima, kupcima, odnosno klijentima ponude proizvode i usluge prema najvišim kvalitativnim standardima uz najkonkurentniju moguću cijenu, posebno obraćajući pažnju na cjelokupno korisničko iskustvo i na ukupnu korisničku podršku nakon prodaje samog proizvoda odnosno usluge.

Inače, kao lideri u segmentu maloprodajne obuće i tekstila, s ponosom zastupaju sve vodeće svjetske brendove obuće kao što su Goex, s.Oliver, Tamaris, ROSSI, Nero gardini Skechers, Imac, IN BLUE, Frodo, a u segmetnu tekstila Max Mara Weekend, Max Mara Studio, LIU JO, Guess, Max&co, Mexx, Sisley i mnoge druge što dodatno potvrđuje opredjeljenost u praćenju trendova moderne kupovine.

Dodatne informacije o programu ICERTIAS Customers’ Friend i kompletan tekst ICERTIAS Customers’ Friend deklaracije možete naći na web-adresi www.customersfriend.org.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here