N1 televizija proslavila je dvije godine rada i postojanja. U protekle dvije godine postala je najgledanija kablovska news televizija, a iza tog uspjeha krije se predan rad, kredibilitet, pouzdanost i neovisnost. Za dvije godine emitovanja N1 je realizovala brojne breaking news sadržaje, direktne prenose događaja, ekskluzivne intervjue i analize.

“Prezadovoljni smo onim što smo postigli u protekle dvije godine, najgledanija smo news televizija u BiH i regiji i najgledaniji smo kablovski televizijski kanal u BiH, ukupno smo 4. televizija u odnosu na sve druge televizije u ovoj zemlji, uključujući i one koje imaju nacionalnu frekvenciju”, istakao je direktor N1 BiH Amir Zukić.

Direktor uredničkog kolegija N1 Brent Sadler izrazio je zadovoljstvo postignućima usposlenika N1 televizije i web portala, za koje je imao i posebnu poruku.

“Originalni sadržaj vijesti N1 televizije pokazao se kao vjerodostojan i profesionalni medij na dnevnoj osnovi. Mi smo jedna od najcitiranijih medija. N1 je sinonim za pouzdano i profesionalno prikupljanje informacija i izvještavanja. Moja obaveza je da te standarde zadržimo svaki dan u godini”, rekao je Brant Sadler, direktor uredničkog kolegija N1.

Broj gledalaca N1 konstantno raste, a njihove sadržaje prepoznali su kao kvalitetne, i kako kažu, stalno im se vraćaju.

“Pa gledam N1, na prvom mi je – na jedinici, pa onda prvo to pogledam, vijesti i ostalo”

“Pa uglavnom gledam Pressing”.

“Gledam radi vijesti”.

“Gledam N1, vijesti”.

“Nemam ništa određeno, ali često dnevnik, one goste, ali ja nisam puno ovisnik o televiziji”.

“Imate najnovije informacije, najbolje se informišemo preko vas”, kažu građani Sarajeva.

N1 je proglašen najboljim regionalnim projektom u 2016, a N1 BiH je osvojio titulu Najpoželjnijeg poslodavca u oblasti medija za tekuću godinu. N1 televizija od naredne sedmice kreće sa novom programskom šemom, koja će gledaocima ponuditi devet sati program uživo.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here