Pored uvijek dobrih i korisnih ponuda, kada je u pitanju poslovna komunikacija, m:tel svojim vjernim poslovnim korisnicima poklanja posebno mjesto u klubu koji nagrađuje odanost.

Učlanjenjem u m:biz klub lojalnosti ostvarujete brojne VIP i Classic pogodnosti. Usluga ličnog prodavca omogućiće vam konstantnu komunikaciju sa m:tel predstavnikom.

Posebna tehnička podrška podrazumijeva da uz m:tel asistenciju, u dogovorenom terminu i na dogovorenom i raspoloživom mjestu, riješite sve eventualne tehničke poteškoće.

VIP kutak je mjesto na kojem  „uživo“ možete da testiraju uređaje i usluge, ali i da dobijete pomoć pri njihovom podešavanju i aktivaciji. Uključenje na riječ omogućiće vam da uz pomoć samo jednog poziva aktivirate vaše brojeve, bez čekanja na evidentiranje uplate.

Posebna telefonska linija u okviru Call centra (065 5904) dostupna je 24 sata, potpuno besplatno i putem nje možete dobiti sve potrebne informacije u vezi sa korisničkim statusom, a On-line tehnička podrška je tu za sve one kojima je potrebna brza on-line asistencija.

Ako želite da se pridružite m:biz klubu lojalnosti, kontaktirajte svog m:tel predstavnika, a za više informacija posjetite stranicu www.mtel.ba.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here