U periodu od 09. – 10. novembra 2016. godine u prostorijama hotel Hills u Sarajevu ponovno će se susresti glavni akteri u obnovljivoj energiji i zaštiti okoline.

Od novembra 2014. godine, RENEXPO® BiH je sastavni dio kalendara internacionalne industrije i investitora. Ove godine platforma za eksperte se održava u novom hotelu Hills u Sarajevu (Ilidža), gdje će se smjesiti više izlagača, konferencija i dodatnih programa. Uzevši u obzir nove teme – upravljanje vodama, biogas i upravljanje otpadom, koji će također biti dio dvodnevnog B2B programa ove godine, bio je potreban veći prostor održavanja, te je s tim u vezi hotel Hills bio najbolji izbor.

Regionalni i internacionalni eksperti, donosioci odluka, investitori i industrijalci se sreću i prezentuju najnovije tehnologije i potencijalne projekte. Inženjeri u Bosni i Hercegovini i lica koja rade na razvoju projekata se sastaju sa stranim kompanijama radi buduće saradnje. Konferencije, trening za opštine u menadžmentu ugovaranja i BiH panel o temi učešća na tenderima upotpuniće program dva veoma aktivna dana u Sarajevu.

Profesionalci-posjetioci, kojima je ulaz na sajam besplatan, uživaće u doživljaju energetske tranzicije u Njemačkoj, koji je prezentovan na izložbi u Berlinu, a u Sarajevu će biti prikazan nakon zvanične ceremonije svečanog otvaranja 09. novembra.

Više o sajmu na: www.renexpo-bih.com.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here