Krajem protekle sedmice kod benzinske pumpe AME koja se nalazi na putu iz Sarajeva prema Vogošći, otvoren je prvi specijalizirani servis za Toyota vozila pod nazivom Toyota specijalisti. Servis je otvoren od strane Autokuće Smajlović iz Srebrenika koji su već duži period zastupljeni na bh. tržištu, a sada su se odlučili približiti i glavnom gradu. AK Smajlović (Toyota specijalisti) dugogodišnji je Toyotin koncesionar, te je tržište sjeveroistočne Bosne itekako upoznato sa njima, a pozicioniranje u glavnom gradu za uposlenike ove kompanije je novi veliki izazov.

U ovom servisu moguće je servisirati sva Toyotina vozla, neovisno o kojem modelu vozila je riječ ili o kojoj starosti vozila se radi.

Pored servisiranja svih modela Toyotinih vozila u ovom servisu mogu se uraditi i dijagnostički pregledi, limarske popravke, lakiranje vozila i sl. Servis je opremljen najboljom tehnologijom i aparatima, stručnim i ljubaznim uposlenicima, te vas spremno dočekuju na već spomenutoj adresi.

Na ceremoniji svečanog otvaranja Servisa prisutnim zvanicama obratio se Nihad Smajlović, direktor Autokuće Smajlović: “U Sarajevo smo došli kako bismo bili bliže našim stalnim, starim kupcima kojih je zaista mnogo. Kao i do sada, poslu ćemo pristupati na najprofesionalniji način, a sasvim smo sigurni da je to najbrži i najsigurniji put do novih korisnike naših usluga, te potencijalnih kupaca naših vozila. Iskustvo koje posjedujemo kada je u pitanju poznavanje Toyotinih vozila, iz Srebrenika ćemo prenijeti u naš novi servis. Naši serviseri su obučeni i posjeduju dugogodišnje iskustvo poznavanja i rada na Toyotinim vozilima”.

Čast da otvori ovaj Servisni centar pripalo je najvećem kupcu AK Smajović, a riječ je o kompaniji Berlin Chemie, čiji je direktor dr. Nedžad Kečo, proglasio servis Toyota specijalisti AK Smajović otvorenim.

“Mi smo najveći flotni kupac Toyota vozila u BiH, a to smo spjeli zahvaljujući našim poslovnim partnerima AK Smajlović iz Srebrenika. Čast mi je biti poslovni partner čovjeku koji je prvi u Bosnu i Hercegovinu ‘doveo’ Toyotu, te čovjeku koji će uraditi sve da vaša Toyota dobije najbolji tretman. Mi smo do sada u našoj floti imali više od 150 Toyota automobila, sa kojima smo prešli na milione sigurnih kilometara, a ponajviše zahvaljujući odličnom tretmanu koje im je omogućila AK Smajlović”, izjavio je dr. Kečo.

Toyota Specijalisti AK Smajlović nalazi se na adresi Igmanska br 6B (uz benznsku pumpu AME Vogošća).

Sve informacije možete dobiti na broj telefona 033 481 121 ili posjetite web stranicu: www.ak-smajlovic.ba.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here