Jedna od vodećih bosanskohercegovačkih kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji i distrubuciji tehnike i kućanskih aparata konačno stiže i u Konjic.

“Otvaranjem nove poslovnice nastavljamo našu strategiju održivog razvoja jer DOMOD svojim kupcima širom BiH donosi najveća svjetska dostignuća na polju tehnike, koja život korisnika čine jednostavnijim. Posebno nam je drago da ćemo otvaranjem nove poslovnice ujedno otvoriti i nova radna mjesta mladim ljudima. Pridružite nam se u Konjicu na adresi Suhi Do br.1, u petak 14. oktobra tačno u 15:00 sati”, saopćili su iz Domoda.

Povodom svečanog otvorenja očekuju vas velika sniženja i posebni popusti na odjelima bijele tehnike, audio-video tehnike, IT opreme, malih kućanskih aparata i posuđa. Za kupce i posjetioce DOMOD je pripremio poklone i nagradnu igru sa neodoljivim fondom nagrada.

Od mjeseca oktobra građani Konjica mogu na brži i jednostavniji način dobiti uvid u ponudu Domoda i asortimane svjetskih brendova tehnike kao što su: Samsung, Sony, VOX, Indesit, Gorenje, Hotpoint Ariston, Bosch, LG, Philips, Beko, Panasonic, HP, Dell, Lenovo, ASUS, Acer, Canon, Black&Decker, Dewalt, Metalac, Korkmaz, Tefal, Rowenta i drugi.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here