Peugeot samouvjereno ulazi u drugo polugodište zahvaljujući uspjehu svojih lansiranja u prvih šest mjeseci ove godine, kao što je na primjer:

Nastavlja se uspjeh Peugeota 308, najprodavanijeg modela marke, koji je na prijestolju među prva tri segmenta C u Evropi i pokretač uspona marke Peugeot u viši cjenovni razred. Više od 20% prodanih vozila predstavljaju izvedbe GT Line, GT i GTi by Peugeot Sport.

Uspjeh Peugeota 208, redizajniran prošle godine, s prodajom koja je u porastu za 15 % u Evropi.

Uspjeh novog SUV Peugeota 2008, lansiranog ovog juna, koji zauzima drugo mjesto u svom segmentu u Evropi.

Vodeći položaj u tehnologiji i zaštiti okoliša u Evropi s 1. mjestom u poretku emisije CO2 s prosječno 101,6 g među markama za široki krug potrošača, s 34 izvedbe osobnih vozila i 7 izvedbi lakih gospodarskih vozila u svojoj kategoriji u pogledu emisije CO2 i titule „Motor godine“, dodijeljene drugu godinu zaredom, u izvedbi turbo benzinskog trocilindarskog PureTech motora. Peugeot predstavlja ove godine u Parizu tri svjetske premijere kao dio svoje SUV ofenzive: uz dugo očekivane nove Peugeot 3008 i Peugeot 5008, do sada neviđeni Peugeot 3008 DKR bit će predstavljen i koji će biti nositelj ambicija Peugeot Sport na Dakaru 2017.

Izložbeni prostor Marke Peugeot u Parizu: SUV ofenziva i intenzivnija iskustva

Izložbeni prostor Peugeot bit će ove godine postavljen s novom arhitekturom i dizajnom u crno-bakrenoj boji na više od 3.600 metara kvadratnih. Posjetitelji posebno mogu otkriti:

Tri vozila predstavljena kao svjetske premijere: novi Peugeot 3008 i novi 5008 te Peugeot 3008 DKR. Kutak Peugeot Sport, na kojem se nalaze serijska vozila 308 GTi by Peugeot Sport i 208 GTi by Peugeot Sport kao i vozila za natjecanje: Peugeot 3008 DKR i Peugeot 208 WRX. Izbor SUV Peugeot s novim Peugeotima 2008, 3008 i 5008. Na području Tehnologije će biti predstavljeni izbor učinkovitih motora PureTech i BlueHDi, mjenjač EAT6, konceptno vozilo Peugeot 308 R HYbrid i njegov pogonski sklop od 500 konjskih snaga. Konceptno vozilo Peugeot Fractal, gradski električni kupe, koji nudi viziju budućeg Peugeot i-Cocpkit® sa specijalizacijom zvuka. Univerzalan izbor vozila GT Line s elegantnom i sportskom završnom obradom koja je dostupna od Peugeot 108 pa sve do Peugeota 508. Izbor vozila Roland Garros s modelima Peugeot 108 TOP ! i 208 Roland Garros. Izbor vozila Business s novim vozilom Peugeot Traveller i Peugeotom 508 Business. Cjelovita ponuda za mobilnost Electric Box s vozilom Peugeot iOn i s biciklom sa pomoćnim elektromotorom, a ponudama se ove godine ovog ljeta pridružio i Peugeot partner Electric. Ponuda za mobilnost na dva i tri točka sa skuterima Peugeot Django i Metropolis, s biciklima i električnim trotinetom Peugeot e-kick.

Na izložbenom prostoru će posjetitelji moći uroniti u svijet novog PEUGEOTA 3008, u kojem se može otkriti nova generacija vozačevog mjesta s novim Peugeot i-Cockpit®, animacija s naočalama za virtualnu realnost koja gledatelju pružaju izuzetan pogled na novo vozačevo mjesto Peugeot i-Cockpit® i omogućuju mu pregled sistema za pomoć u vožnji kao što je prilagodljiv tempomat s funkcijom stop (na automatskom mjenjaču EAT6) i pomoć pri spuštanju po nizbrdici (Hill Assist Descent Control), dvije zone sa ambijentima Boost i Relax, sa sjedalima koja masiraju i okreću se, stup s parfemima te raspršivanje Aérodrive i Harmonie Wood parfema, zonu zvuka FOCAL®, jer je Peugeot 3008 prvo vozilo na svijetu koje je opremljeno zvučnim sistemom Hi-Fi marke FOCAL®.

Posjetitelji će moći uživati i u lounge kutku gdje se mogu upoznati s cjelokupnom paletom usluga MYPEUGEOT.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here