Kompanija Omega d.o.o. Živinice, zastupnik brendova Beko, Grundig i Blomberg za tržište BiH, otvorila je ekskluzivni Beko shop u Kiseljaku, u ulica Josipa Bana Jelačića bb (tržni centar Tibra Pacifik). Ovo je prvi ekskluzivni Beko shop u Kiseljaku, a 28. u BiH. Ovaj Beko shop se prostire na površini od 300 kvadratnih metara prostora. Zaposleno je troje mladih i perspektivnih ljudi. Ukupna investicija uložena u opremanje prostora je oko 50.000 KM.

U ponudi se nalazi preko 1.000 različitih proizvoda. Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske učinkovitosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata. Beko svake dvije godine na tržište lansira novitete.

Na dan  svečanog otvaranja Beko shopa Kiseljak za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni kao i prvih 10 dana za sve kupce je obezbjeđen popust od 5 posto na kompletan asortiman uz dodatni popust od 5 posto za gotovinsko plaćanje.

Kompanija  Omega d.o.o. je prilikom otvorenja ovoga Beko shopa u Kiseljaku, Udrugi roditelja i građana za pomoć djeci s poteškoćama u učenju i učešću „Naša Djeca“ Kiseljak  obradovala novčanim bonom u vrijednosti 1.000 KM kako bi ispoštovali njihove potrebe i osigurali tehničku podršku u kućanskim aparatima koji će im djetinjstvo i odrastanje ućiniti ljepšim i ugodnijim.

Više informacija o kompaniji Omega i brendovima Beko, Grunding i Blomberg potražite na www.omega.ba.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here