U sklopu manifestacije The Payroll World Awards 2016, kompanija Eurofast nominovana je za nagradu u kategoriji Best Payroll Support Team Award.

The Payroll World Awards 2016 je ceremonija koja prepoznaje i nagrađuje najbolje firme i individualce iz ove oblasti. Izuzetno je što ove godine postoji najveći broj prijavljenih, a kada se gleda cijeli njen historijat.

The Payroll World Awards organizuje se poslednjih 6 godina i postao je vodeći događaj među profesionalcima iz ove oblasti. Razlog uspjeha The Payroll World Awards je to što je priznat kao siguran i pouzdan, aktuelan izvor vijesti i legislacija napisanih od strane profesionalnih analitičara i stručnih novinara. Pobjednici, po kategorijama, će biti proglašeni na ceremoniji dodjela nagrada 3. novembra u Londonu.

“Ova nominacija je priznanje kvalitete firmi Eurofast za rad sa klijentima na dnevnoj bazi, firmi koja se izdvojila kao vodeći preduzetnik u jugo-istočnoj Evropi”, saopćili su iz Eurofasta, te dodali: “Mi, u Eurofast-u, ostajemo dosljedni našem glavnom cilju: misli široko, prihvati rizik i radi marljivo, kako bi se postiglo savršenstvo”.

Za više informacija o Eurofast Global i njihovom portfoliju, potražite na: www.eurofast.eu, a više o The Payroll World Awards 2016 potražite na: www.payrollworldawards.co.uk

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here