Lanac prodavnica kompanije Omega od sredine jula bogatiji je za još dva ekskluzivna Beko Shopa – u Tuzli i Banovićima.

Na trećem spratu tuzlanskog tržnog centra Omega, 15. jula ponovo je otvoren renovirani Beko Shop, najveći u BiH, sa najširim asortimanom i najbrojnijim osobljem. Reotvoreni Beko Shop u Tuzli, koji se prostire na površini od 780 kvadratnih metara prodajnog prostora, uređen je po novim Beko standardima i novom Beko konceptu izlaganja robe, a u njegovo opremanje investirano je  200.000 KM.

Dan kasnije otvoren je i Beko Shop u Banovićima, lociran u novoizgrađenom tržnom centru na adresi Božićka Banovića 6. Novi banovićki Beko Shop, također uređen po novim Beko standardima i novom Beko konceptu izlaganja robe, koji se prostire na površini od 160 kvadratnih metara prodajnog prostora, investicija je vrijedna  50.000 KM.

U ovim, kao i u svim ostalim, Beko shopovima, mogu se naći i Grundig proizvodi. Uz jaku servisnu mrežu, sa više od 50 ovlaštenih  servisa u BiH, jedna od prednosti kupovine u Beko shopovima su i besplatna dostava, unošenje u stan, kupovina sa popustima, beskamatni krediti i kupovina na rate.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here