HETA ASSET RESOLUTION BIH namjerava angažovati advokatsku kancelariju koja bi preuzela posao zastupanja Društva i pružila široki spektar pravnih usluga u cilju osiguranja efikasnijeg i efektivnijeg upravljanja predmetima koji se duži vremenski period vode pred sudovima širom Bosne i Hercegovine i poslovima naplate potraživanja, kao i u oblasti postizanja uspješnih vansudskih nagodbi. Riječ je o predmetima iz korporativnog dijela portfelja, brojčano neznatnom, no izazovnom u pogledu vođenja i potencijalnog ishoda.

HETA BiH stoga poziva sve advokatske kancelarije sa relevantnim iskustvom i dokazanim sposobnostima da pošalju pismo namjere na ponude@heta-asset-resolution.ba ili poštom na adresu HETA BiH, Hamdije Čemerlića 2, 71000 Sarajevo, BiH sa naznakom prijave za pružanje advokatskih usluga najkasnije do 31. augusta 2016. godine.

Pismo namjere treba sadržavati pismo namjere sa memorandumom i potpisom ovlaštene osobe kao i listu referenci. Po isteku roka, predstavnici Društva će kontaktirati zainteresovane u cilju otpočinjanja prve faze pregovora, koja podrazumijeva stjecanja detaljnog uvida u predmete koji će biti predmetom ugovora koje advokatska kancelarija preuzima od Društva kao i temelj za formiranje službene cjenovne ponude. Važno je napomenuti da će se plaćanje za pružanje advokatskih usluga u ovim predmetima vršiti po učinku, a ne paušalno. Pisma namjere zaprimljena nakon isteka roka neće biti uzeta u razmatranje.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here