U Narodnom pozorištu Tuzla, u organizaciji kompanije Altermedia, održan je drugi event u Tuzli u okviru projekta Ladies In by Jana, voda s porukom ljubavi.

Noć samo za žene iz svijeta biznisa koje su pored ubrzanog tempa života uspjele odvojiti trenutak za sebe i uživati u druženju, novim poznanstvima, odličnoj atmosferi, iznenađenjima prijatelja projekta, ali i izvrsnoj predstavi.

Uspješne dame raznih profesija nisu krile oduševljenje događajem koji je organizator pripremio samo za njih kako u prvom, tako i u drugom dijelu eventa sa odličnom predstavom „39 stepenica“.

Predstava „39 stepenica“ ispunila je sva očekivanja publike gdje nije nedostajalo smijeha i aplauza za izvrsne glumce. Rađena po romanu Johna Buchana i po motivima iz čuvenog filma Alfreda Hitchcocka, ova predstava, koju je režirala zagrepčanka Nina Kleflin, objedinjuje roman, film i teatar. Za razliku od izvornika, koji je klasični krimi triler, tuzlanska predstava naglasak je stavila na komične elemente.

Glavnog lika Richarda Hannaya tumačio je Armin Ćatić, dok su ostale uloge igrali Ivana Perkunić (Pamela, Anabela, Margaret), Edis Žilić i Midhat Kušljugić koji su imali vrlo zahtjevne zadatke višestrukih uloga, koje su izvrsno izveli.

Prijatelji drugog eventa bili su: Jana, voda s porukom ljubavi, For The Hunters, Bingo, Algida, Menprom, Voćar, Zadro, Nescafé, Dr Pasha, Catering restoran Royal, KolMix, Valens, s.Oliver, Mi Bospo, Vina Zadro, Moja Kravica i Voćar.

Medijski prijatelji: AZRA Magazin, RTV TK, Klix, InStore Magazin i InBar, Antena Sarajevo, Hayat TV, Pink BH, Kameleon, ženski.ba, gdjeizaci.ba, Faktor, ekskluziva.ba.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here