Digitalizacija je postala mnogo više od buzzword. Postala je neizostavan dio svih sfera života, koji svakodnevno mijenja način na koji komuniciramo, radimo, pa čak i kupujemo. IQOS virtuelni butik podiže koncept digitalizacije na višu razinu, kreirajući jedinstveno korisničko i iskustvo informisane kupovine, istovremeno praktično i privlačno.

U srcu IQOS virtuelnog butika je snaga brenda. Philip Morris je poznato ime u duhanskoj industriji, poznato po inovacijama i transformaciji koja je uzdrmala čitavu industriju duhana. IQOS uređaj je promijenio pravila igre, nudeći manje štetnu alternativu pušenju cigareta – bez dima, koja pruža zadovoljavajuće iskustvo za one koji žele naprijed, a ne žele se odreći duhana i nikotina. Međutim, transformacija cjelokupnog biznisa za ovu kompaniju samo je početak, a promjene na bolje zasnovane na sinergiji nauke i tehnologije imperativ su ne samo kada su proizvodi u pitanju, već i svakodnovno poslovanje kao i korisnička podrška.

“Koristeći vrhunsku tehnologiju, stvorili smo platformu koja je intuitivna i jednostavna za korištenje, koja pruža našim korisnicima i onima koji to žele postati besprijekorno iskustvo od početka do kraja. Svojim elegantnim dizajnom i vrhunskom tehnologijom, IQOS virtuelni butik dokaz je naše predanosti novim potrošačkim trendovima”, ističe Nedim Muratović, menadžer za korisničko iskustvo.

Oslanjajući se na digitalnu tehnologiju, Philip Morris pokrenuo je na tržištu bh. platformu koja omogućava istraživanje, informisanje i kupnju proizvoda vlastitim tempom, iz udobnosti vlastitog doma. Sa samo nekoliko klikova, moguće se informisati o bezdimnoj tehnologiji, pregledavati najnovije proizvode, upoznati se s načinom korištenja i kupovati, a sve to dok uživaju u istoj razini korisničke usluge kakvu bi očekivali u fizičkoj trgovini.

IQOS virtuelni butik primjer je predanosti digitalizaciji, kvaliteti i inovacijama. Koristeći snagu brenda i prateći aktualne trendove, Phillip Morris je stvorio jedinstveno iskustvo kupnje koje zadovoljava potrebe modernog čovjeka.

Pa, ako ste punoljetni pušač i inače biste nastavili da konzumirate duhan i nikotin, zašto ne biste već danas posjetili IQOS virtuelni butik i iskusili budućnost kupovine – u budućnosti bez dima?

IQOS nije proizvod bez rizika jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here