Samsung slavi 50. rođendan! Šta još možemo očekivati od ovog tehnološkog giganta?

Sloganom „Inspiriši svijet, kreiraj budućnost“, koji predstavlja dio vizije kompanije za 2020. godinu, Samsung je zaintrigirao sve ljubitelje tehnologije

53
Samsung

U 2019. godini NASA je proslavila 50 godina od istorijske misije Apolo 11 i prvog slijetanja na Mjesec. Svjetsko prvenstvo u košarci samo što se završilo, dok će 19. decembra biti predstavljen treći i posljednji nastavak trilogije „Ratova zvijezda“. Posljednja godina u ovoj deceniji pamtit će se po mnogim značajnim događajima. Međutim, 2019. predstavlja i veoma važan jubilej u istoriji kompanije Samsung Electronics koja slavi pedesetogodišnjicu postojanja u svijetu tehnologije.

Buduća ulaganja

Sve je počelo 1969. godine, kada je Samsung lansirao svoj prvi crno-bijeli televizor i počeo da izvozi proizvode van Koreje. Naravno, put do uspjeha bio je pun uspona i padova, sve dok Samsung nije postao lider i jedan od najvećih tehnoloških inovatora u svijetu.

Sloganom „Inspiriši svijet, kreiraj budućnost“, koji predstavlja dio vizije kompanije za 2020. godinu, Samsung je zaintrigirao sve ljubitelje tehnologije i naveo ih na razmišljanje o onome što tek slijedi.

U vezi sa tim, najavljeno je da će se u budućnosti ulagati u startap kompanije, sa fokusom na vještačku inteligenciju, Internet stvari, augmentovanu i virtuelnu stvarnost, te blockchain tehnologiju, kao i da će ove tehnike kompanija koristiti ​​ u proizvodnji svojih budućih uređaja.

Bit će sjajno vidjeti šta Samsung priprema za svoje korisnike u godinama koje dolaze. Ono što je sigurno jeste da će kompanija ostati jedan od najvećih inovatora kada su u pitanju originalni proizvodi i usluge.

Pored inovacija i tehnologije, briga o potrošačima i njihovim potrebama širom svijeta je od samog početka u središtu misije i vizije kompanije. Upravo zbog toga, Samsung je odlučio da proslavi ovaj jubilej u Bosni i Hercegovini, donirajući svoje vrhunske tehnološke proizvode onima kojima je pomoć najpotrebnija, čineći im život lakšim i funkcionalnijim. Osim toga, zaposleni će učestvovati u nizu volonterskih aktivnosti, dajući i lični doprinos lokalnoj zajednici.

Servisne akcije

Pored društveno-odgovornih aktivnosti, kompanija će ovu važnu godišnjicu obilježiti i jedinstvenim ponudama koje je pripremila za svoje korisnike na domaćem tržištu. Naime, pored iznenađenja u vidu promocija,  korisnike svake sedmice očekuju i vrhunske servisne akcije. U okviru prve promocije koja počinje ovog petka, svaki korisnik koji između 20. septembra i 10. novembra 2019. godine kupi bilo koji uređaj iz ponude Samsung kućnih aparata (mašine za pranje i sušenje veša, frižideri i ugradni uređaji) ostvariti će 25 odsto popusta.

Za više informacija, posjetite https://www.samsung.com/hr/offer/smart-saving-bih/.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here