hipoU Gradskoj galeriji  Vitez otvorena je  izložba crteža  Antonija Džolana i Dejana Borosa. Izložba je za posjetitelje otvorena sedam dana.
Organizator izložbe je Udruga likovnih stvaratelja Lašvanske doline (ULSLD) , a pokrovitelj Hypo Alpe-Adria-Bank.
Na otvorenju izložbe uvodnu riječ  dao je Anto Zirdum, književnik iz Viteza, a  likovni doživljaj je upotpunjen i poezijom pjesnika Ivana Vidovića. Predgovor za izložbu napisao je Toni Zlojo.

 

Izložbu je otvorio Stipo Štrbac, voditelj korporativnog bankarstva u filijali Hypo Alpe-Adria-Bank u Vitezu, koji je tom prilikom izrazio zahvalnost organizatorima i autorima  što su Vitezu podarili ovu izložbu i istakao:
“Hypo Alpe-Adria-Bank podržava vrijedne projekte kojima zasigurno pripada i ova izložba. Sudjelovali smo  i u realizaciji prethodne  izložbe Udruge i zadovoljstvo je  biti partner kulturnim projektima koji su važni kako za lokalnu tako i za širu zajednicu u kojoj i sami djelujemo“.
Antonio Džolan, rođen u Bugojnu 1983. godine. Diplomirao je kiparstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu 2007. u klasi prof. Nikole Vučkovića. Radi kao profesor umjetnosti u Općoj gimnaziji Prozor-Rama.
Dejan Boros, rođen u Doboju 1974. Godine, profesor  je razredne nastave.U slobodno vrijeme bavi se crtežom. Živi i radi u Bugojnu.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here