Suvlasnik hotela Splendid Žarko Radulović primio je u Beogradu nagradu za najbolji primorski resort za kongresni turizam – ”Best Seaside Hotel for Meetings & Events u regionu” (u kategoriji hotela sa više od 200 soba).

Riječ je o regionalnom priznanju ”SEEbtm Award”, koje su dodijelili srpski portal Kongresniturizam.com i specijalizovani časopis za event management, kongresni i poslovni turizam – ”SEE business travel & meetings” (SEEbtm) i to u čak 22 kategorije. U konkurenciji je bilo više stotina hotela iz regiona. Glasanje je trajalo od 17. oktobra do 17. novembra, a na osnovu 6.500 glasova klijenata, organizatora događaja, čitalaca i stručnog žirija, prvi crnogorski hotel sa pet zvjezdica, dobio je priznanje kao najbolji u svojoj kategoriji.

Hotel Splendid je ključno kongresno odredište u Crnoj Gori u periodu od septembra do jula i već deset godina koliko postoji postao je mjesto susreta najuticajnijih ljudi planete i donosioca odluka u brojnim društveno-političkim i privrednim procesima. Organizacijom više od 100 skupova godišnje, uz primjenu najviših svjetskih standarda i najboljih praksi, hotel Splendid zaslužan je za stvaranje novog imidža u oblasti kongresnog turizma ne samo kompanije Montenegro stars u okviru koje posluje već i Crne Gore kao destinacije, ocijenjeno je na ceremoniji uručenja nagrade u Beogradu.

Izvor: portalanalitika.me

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here