InAcademy i Biondi Consulting organizuju po drugi put u Sarajevu, radionicu uspješnog pregovaranja sa problematičnim i zahtjevnim strankama.

Riječ je o dvodnevnoj radionici, koja će se održati 6. i 7. decembra, u Hotelu Sarajevo, a koju će voditi Davorka Biondić Vince, dipl. oec., poslovni savjetnik i trener pregovaranja.

Cilj ove edukacije je postizanje izvrsnih pregovaračkih rezultata i sa “teškim” dobavljačima kroz detektiranje:

Ko su i šta je cilj “teških” kupaca?

Taktike “teških” kupaca

Kako upravljati svojim reakcijama i kontrolirati bijes za vrijeme verbalnog napada?

Kako neutralizirati “agresora” i kanalizirati razgovor prema win-win ishodu?

Od protivnika izgraditi saradnika – iluzija ili…?

Trening obuhvata tri osnovne cjeline koje uključuju niz tehnika i vještina koje su lako primjenjive u svakodnevnim kriznim poslovnim situacijama sa „teškim“ kupcima: šta je ljutnja i kako ljudi manipuliraju ljutnjom, self management, words management. Dio self managementa uključuje vještine upravljanja vlastitim stanjima, a words managementa – jezične obrasce na verbalni napad koji nam omogućuju efikasnu komunikaciju u svakodnevnim pregovaračkim situacijama.

Nakon ovog treninga reći ćete tačno ono što ste željeli reći, na miran i staložen način, te pomoći sagovorniku da prebrodi trenutni impuls uz nekoliko komunikacijskih trikova kojima se služe svi veliki „gasitelji požara“.

Svrha treninga je podizanje lične kompetentnosti svakog polaznika u kontroli svojih stanja, emocija i postupaka, te kako od protivnika stvoriti saradnika.

Svi učesnici dobit će i certifikat o uspješno završenom treningu poslovnog pregovaranja.

Prijavite se na www.biondi.gr8.com, broj mjesta je ograničen.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here