Sparkasse Paket proizvoda i usluga bez naknade za prvih 12 mjeseci

Za sve one koji se prvi put zapošljavaju, Sparkasse banka pripremila je set proizvoda uz posebne pogodnosti kako bi im se olakšalo upravljanje finansijama u vrijeme dok se prilagođavaju novom poslovnom okruženju. Tako je svim novozaposlenim dostupan Spar Paket koji sadrži sve važne bankarske proizvode i usluge, a koji je u ovoj posebnoj ponudi bez naknade za prvih 12 mjeseci korištenja. Kao dodatak ovoj ponudi, uz otvaranje računa, svakog novozaposlenog korisnika očekuje i poklon dobrodošlice u iznosu od 50 KM.

13

Spar plus paket, koji inače košta 7,99 KM mjesečno, dostupan je bez naknade 12 mjeseci ukoliko aplicirate za isti do 31. decembra 2024. godine.

Zainteresovani za paket mogu aplicirati online i uživati u brojnim pogodnostima, uključujući: otvaranje i vođenje tekućeg računa,   debitnu karticu bez naknade za izdavanje i godišnje članarine koja nudi besplatno podizanje gotovine na preko 7000 bankomata Erste i Sparkasse grupacije.

Također, paket uključuje prijem izvoda putem e-maila, mogućnost otvaranja trajnog naloga, SIMPL mobilno bankarstvo, obavijesti o promjenama na računu putem tekstualnih poruka, osiguranje, prekoračenje po tekućem računu te revolving kreditnu karticu bez dodatnih troškova.

Ova ponuda je dio kontinuiranih nastojanja Sparkasse banke da pruži podršku zajednici u kojoj posluje, s posebnim naglaskom na mlade ljude koji su ključni za njen budući razvoj. Banka se posvećuje stvaranju prilika za uspjeh i zadovoljstvo mladih, pomažući im da se lakše prilagode novim izazovima i mogućnostima koje donosi početak karijere.

Više informacija o novoj ponudi zainteresovani mogu dobiti u najbližoj poslovnici Sparkasse Banke,  putem Info linije 033 280 300, ili putem internet stranice putem koje je omogućeno i jednostavno online apliciranje:

Apliciraj za Spar Paket

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here