NLB Banka Sarajevo i Mostar Summer Fest: Unesi ritam u svoje ljeto!

Mostar Summer Fest donosi pravo osvježenje u toplom hercegovačkom ljetu u srcu Mostara i NLB Banka Sarajevo će biti tamo da prisustvuje pozitivnoj festivalskoj atmosferi kao cashless partner festivala.

14

Ovaj događaj u gradu na Neretvi dovodi poznate izvođače i muzičke zvijezde i posjetioci će se moći zabaviti u tri dana bogatog programa, od 27. do 29. juna. Za ova tri fantastična dana, NLB Banka Sarajevo pripremila je pregršt sadržaja.

Posjetioci će moći uživati u NLB Chill zoni, opustiti se uz sadržaje koje smo spremili poput photobooth-a, body painting-a uz profesionalne šminkere, te osvojiti super poklone. Pored toga, na cashless pultu posjetioci će moći nabaviti cashless kartice za potrošnju na festivalu, a uz dopune u minimalnom iznosu od 20 KM sa bilo kojom NLB Mastercard karticom kroz NLB Smart POS rješenje, posjetioci dobijaju 10 KM gratis za potrošnju.

NLB Banka Sarajevo je prepoznala važnost kulturnih događaja i posvećena je inicijativama koje doprinose kulturnoj živosti Bosne i Hercegovine, te je podržala Mostar Summer Fest kao muzički festival koji okuplja respektabilna imena regionalne muzičke scene raznih urbanih žanrova.

Pozivamo te da dođeš i uneseš ritam u svoje ljeto!

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here