UniCredit i Deloitte pozivaju mala i srednja preduzeća da iskoriste priliku koju pruža Management Exellence Award Program

Još 15 dana za prijavu

16

Mala i srednja preduzeća imaju ključnu ulogu u razvoju Bosne i Hercegovine. One su pokretač razvojnih projekata i doprinose otvaranju novih radnih mjesta. Svjesni njihove važnosti za ekonomiju Bosne i Hercegovine, UniCredit Bank i Deloitte su pokrenuli jedinstven program namijenjen baš ovim kompanijama kako bi omogućili njihovo osnaživanje, a tako i razvoj cijele naše zajednice.

Za prijavu na Management Excellence Award Program, koji je dizajniran da prepozna i podrži bh. kompanije koje se odlikuju izvanrednim poslovnim performansama, liderstvom i poduzetničkim duhom te podrži razvoj menadžera i potakne na postizanje najviših standarda u poslovanju, potrebno je odvojiti 15 minuta i odgovoriti na set pitanja u upitniku https://mea.ba/application.php, bez dodatne dokumentacije.

Učešće u Programu potpuno je besplatno! Kompanije učesnice će imati priliku dobiti analizu poslovanja od strane stručnjaka iz vodeće globalne kompanije za pružanje profesionalnih usluga, Deloitte, kao i povratne informacije o strategiji i praksama koje sprovode.

Posebnu vrijednost koju ovaj program donosi kompanijama jeste znanje i savjeti s ciljem daljnjeg razvoja i napretka poslovanja. Kompanije učesnice će moći unaprijediti svoje poslovne rezultate, poboljšati konkurentsku prednost i kreirati dodatne vrijednosti za svoje poslovanje. Dodatno kroz trajanje programa otvorit će se prilike i za umrežavanje s drugim poslovnim liderima i partnerima projekta.

Kompanijama pobjednicama programa na svečanoj dodjeli bit će uručena nagrada ”Management Excellence Award” što će im omogućiti povećanu vidljivost na tržištu i kredibilitet kroz korištenje oznake ”Management Excellence Award Programa”   kao nagrade za izvrsnost u upravljanju u različitim kategorijama. Ovo priznanje ne samo da prepoznaje trenutne uspjehe, već i motivira kompanije na kontinuirano unapređenje i inovacije, stvarajući tako pozitivne promjene u cijeloj poslovnoj zajednici.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here