Jedinstven doživljaj vode u našem modernom domu

Hansgrohe Grupa je sa brendovima AXOR i hansgrohe, rangirana kao šesta, među 2.000 kompanija svjetske liste za najbolji dizajn

372

U želji za stvaranjem lijepog doživljaja kuhinjskih aktivnosti, kao i savršenog osjećaja pod tušem, Hansgrohe Grupa je ove godine predstavila nove kolekcije brendova AXOR i hansgrohe na Međunarodnom sajmu sanitarne i grijne tehnologije u Frankfurtu.

Moderan minimalizam dodatno je osavremenio avangardni izgled AXOR slavina. Unaprijeđen kvalitet i funkcionalnost pojačavaju raskošni momenat tuširanja, a inovativna vrsta tuš spreja daje vodi potpuno novu dimenziju.

Kombinacija originalnog dizajna i pametnih karakteristika česmi karakteriše i premijum brend hansgrohe. Praktična kontrola višemlaznih tuševa pomaže da se potpuno opustimo, a usklađena praktična rješenja slavina olakšavaju upotrebu, pa tako i svakodnevne kuhinjske poslove.

Kvalitet proizvoda brendova iz njemačke kompanije sa sjedištem u Šiltahu dodatno potvrđuju brojna priznanja i preko 500 nagrada za dizajn. Na Međunarodnom dizajnerskom forumu, sa svojim brendovima AXOR i hansgrohe, rangirana je kao šesta, među 2.000 kompanija svjetske liste za najbolji dizajn. Time je Grupa ojačala lidersku poziciju u sanitarnoj industriji, ali i podsjetila da je tvorac inovacija, kao što su višemlazni ručni tuševi, kuhinjske slavine na povlačenje i zidni držači za tuš.

Zato funkcionalna vrijednost, kreativan izgled i inovativna tehnologija izdvajaju Hansgrohe Grupu od ostalih duže od jednog vijeka, podsjećajući nas da je dom, prije svega, oaza uživanja.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here