Najpoznatiji slatkiši Raffaello i Ferrero Rocher sa velikim zadovoljstvom bh. javnosti predstavljaju najnovije izdanje njihove brošure “Mala knjiga inspiracija” u kojoj možete naći najnovije savjete za ukrašavanje vašeg doma ili ureda, a koje se veže uz božićne i novogodišnje praznike.

Ferrerovi savjeti za ukrašavanje svake godine pružaju nove inspirativne ideje za najljepše doba godine. Ove godine božićni ukrasi prikazuju bajkovite i magične teme. Posebni unikatni detalji, zaigrani dodaci i nostalgični elementi bajki su u prvom planu.

Ferrero Rocher i Raffaello nude savjete kako postići golem uspjeh božićnim ukrasima koji pričaju priče. Bilo da se radi o inspiracijama za svečano uređenje stola, ljubavlju prožete ukrasne papire, prekrasne božićne tradicije ili originalne adventske ukrase – kreativne ideje iz Ferrera potiču ljude da ih pokušaju ostvariti. Svi uradi-sam savjeti su jednostavni za izradu i materijali za njih su lako dostupni, a dolaze uz detaljna korak-po-korak objašnjenja.

Širok raspon fotografija i tekstova dostupan je u Brošuri, a neke od ideja možete pogledati na linku. U Brošuri su dostupne sve ideje, skupa s potpunim uputama za izradu ukrasa, listama za kupovinu i fotografijama.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here