Čarobna lampa za ljubitelje kućnog kina

XGIMI Magic Lamp projektor je funkcionalni komad rasvjete, koji igra ulogu lampe, Bluetooth zvučnika i projektora.

52

Kineska kompanija XGIMI uspješno je spojila DLP projektor i Bluetooth zvučnik unutar jedne plafonjere, čiji će dizajn posebno obradovati sve one ljude koji odbijaju prisustvo projektora u svom domu, jer oni oduzimaju stilske poene vašeg prostora. Opremljen sa 176 Lumileds LED diode, ovaj projektor je prava čarobna lampa za vaš dom. Zahvaljujući pratećoj aplikaciji, LED ambijentalna svjetla nude različite boje osvjetljenja i doprinose sjajnom ambijentu i atmosferi.

Magic Lamp je sposoban za 0.71 koeficijent propustljivosti, a može emitovati sliku sa udaljenosti od 1.5 m, do 254 cm. Ima 1080p rezoluciju i osvjetljenost od 900ANSI lumena.

Osim toga, XGIMI Magic Lamp opremljen je MediaTek Smart Display SoC, koji posjeduje procesor sa četiri jezgra, odgovarajući na sve zahtjeve striminga korisnika.

Dolazi sa integrisanim 8W Harman Kardon zvučnikom, koji je kompatibilan sa glasovnim asistentima, Dolby Audio i DTS Virtual X opcijama. Svi ovi faktori doprinose nejverovatnom iskustvu uživanja u omiljenim sadržajima.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here