Pogledajte preuređen salon poslovne klase na sarajevskom aerodromu

Međunarodni aerodrom Sarajevo u suradnji sa kompanijom Inside namještaj otvorio je vrata preuređenog salona poslovne klase.

142

U saradnji sa kompanijom Inside namještaj, liderom u opremanju enterijera, Međunarodni aerodrom Sarajevo unaprijedio je svoje usluge otvaranjem preuređenog salona poslovne klase.

“Ovaj moderno opremljeni salon namijenjen je putnicima poslovne klase, koji žele udobnost i mir dok čekaju vrijeme ukrcavanja. Poslovni salon kapaciteta je 34 posjetitelja i prostire se na 60 m2”, navode iz sarajevskog Aerodroma.

Salon je pomno dizajnerski uređen od strane arhitekata kompanije Inside, te savremeno tehnološki opremljen, kako bi putnicima omogućio još ugodniji i opušteniji boravak na aerodromu i uživanje u udobnosti vrhunskog namještaja, brenda Inside.

poslovni salon

Putnicima je na raspolaganju besplatan i neograničen pristup internetu, digitalna i kabelska televizija, domaća i inostrana štampa, kao i neograničena konzumacija toplih i osvježavajućih napitaka, alkoholnih pića i predjela, a sve na bazi self-service posluživanja.

Pravo pristupa salonu imaju:

– Putnici poslovne klase prevoza (business class) ukoliko postoji ugovor sa avioprevoznikom o pružanju ove vrste usluge;

– Putnici ekonomske klase prevoza koji su vlasnici FQTV kartica (Frequent Flyer Card), a za koje kompanija odobrava korištenje salona poslovne klase u ovisnosti od nivoa kartice koju posjeduju (Gold, Platinum,SEN, HON);

– Vlasnici kartica posebnih programa (npr. Lounge kay programa napr, Priority Pass, Diners Club, Dragon Pass, TAV, Master Card Gold program);

– Gosti putnika (ako status vlasnika kartica na osnovu programa kojem pripadaju dozvoljava pozivanje gosta u salon poslovne klase); Putnici FQTV programa avioprevoznika.

poslovni salon aerodorm

IZVORAkta.ba
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here