Prava zimska idila: PROVEDITE NAJLJEPŠE TRENUTKE U TOPLINI SVOGA DOMA

Stiglo je doba kada bismo najradije najviše vremena provodili u udobnosti svog toplog doma. No za boraviti u onome što zovemo dom, a ne kuća, potrebno je, osim ljubavi, unijeti i malo pažnje.

131
Deceuninck

Iako je hladno, tvoj dom može biti oaza topline i ugodne atmosfere. Tijekom sezone grijanja trudimo se svoj životni prostor zagrijati maksimalno moguće. Tada je, primjerice, prosječnoj obitelji potrebno oko 100 litara nafte tjedno. Ista količina sirove nafte može se iskoristiti za izradu prozora za istu kuću koji se mogu koristiti desetljećima, dok istovremeno nude najbolju vrijednost za uštedu energije.

Upravo je želja Deceuninck grupe raditi što ekološki prihvatljivije. Filozofija ovog vodećeg proizvođača i dizajnera PVC profila za prozore i građevinska rješenja u svijetu je preuzimanje odgovornosti, kako za druge ljude, tako i za okoliš.

Ušteda s novom generacijom PVC prozorskih profila

Energija je skup proizvod. Stoga je poželjno da prozori pridonose uštedi energije. Poznato je da u hladnim godišnjim dobima dolazi do hladnog strujanja zraka u neposrednoj blizini prozora. Iz tog se razloga pojačava grijanje više nego što je potrebno. Bitno je u svom domu imati sustav prozora koji pruža vrhunsku toplinsku izolaciju, ali istovremeno i dašak elegancije koja će oplemeniti prostor.

Sve to čini prozorski sustav PVC profila Elegant koji impresionira svojim tehničkim karakteristikama u svakom smislu. Sustav Elegant pokazuje vrhunske vrijednosti izolacije – kako toplinske tako i zvučne. Ove godine je Deceuninckova najnovija platforma prozorskog profila okrunjena dvjema važnim nagradama za dizajn. Elegant se, osim izvrsnim karakteristikama i održivošću, odlikuje svojim izgledom. Stoga mu je dodijeljena nagrada „German Design Award 2019“ u kategoriji „Special Mention“, odajući time priznanje izvrsnom dizajnu ovog prozorskog sustava profila. Sustav Elegant, također, je dobio nagradu „Red Dot Design Award“ kao pobjednik u kategoriji „Dizajn proizvoda“ što je još jedno priznanje za visoku kvalitetu dizajna. Elegant garantira eleganciju i stil u cijelom domu.

Deceuninck već danas misli na sutra

Deceuninckova posebnost krije se u visokotehnološkim dostignućima dok pritom poštuje najviše ekološke standarde. U svoju viziju uklopili su cirkularnu ekonomiju – osim što su proizvodi dizajnirani na način da se mogu 100 posto reciklirati, čitav proizvodni proces baziran je na savjesnom i efikasnom korištenju materijala. Uz bogati asortiman PVC prozora i vrata, Deceuninck i u drugim segmentima doma stvara lijepa i održiva rješenja. Ne sumnjamo da će Deceuninck i ubuduće nastaviti oduševljavati svojim rješenjima i time pružiti još mnogo ugodnih blagdana u toplini vašeg doma.

 

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here