Predstavljen novi Opel Combo

Praktičan i svestran auto koji stiže u privrednoj ali i putničkoj verziji, te nudi izuzetne količine prostora i komfora ali i praktičnosti i poslovne upotrebljivosti.

183
Upravo zato on dolazi s najvećim nivoom tehnologija za udobnost i sigurnost u segmentu. Stoga profesionalci i radnici koji koriste privrednu verziju Comba mogu uživati u tačno istim osobinama sigurnosti i udobnosti kao i porodice.
Peta generacija Opel Comba predstavlja se na svim nivoima u najboljoj formi. Nenadmašna lepeza naprednih tehnologija, posebno niski troškovi održavanja i inteligentno pakiranje čine Combo savršenim za profesionalce. Potpuno praktičan, udoban i prije svega inovativan novi model dostupan je kao verzija putničkog automobila Combo Life i verzija privrednog vozila Combo – oba u brojnim varijantama.
Zahvaljujući novom pristupu u razvoju, nova generacija Comba nudi nenadmašan skup inovativnih tehnologija i pomoćnih sistema jednako u obje verzije. Za razliku od normalnog postupka, Combo je od početka razvijan prema standardima za putnička vozila, a ne kao privredno vozilo kojem su naknadno dodane tehnologije da bi se svidjelo i porodicama.
Novi modeli donose brojne karakteristike kao što su  pomoćni sistemi za vozača i sigurnosni sistemi, od automatskog tempomata do upozorenja na mogući frontalni sudar s prepoznavanjem pješaka i automatskim kočenjem u hitnom slučaju, preko upozorenja na umor vozača do upozorenja na objekt u mrtvom uglu ili head up display, povećavaju sigurnost porodice u Combu Life, ali i putnika u Combu.
Opel Combo Life u Bosni i Hercegovini dostupan je od 32.075 KM sa Selection paketom opreme i 1,2-litarskim motorom od 110 KS. Opel očekuje da će najpopularniji izbor za Combo Life u Bosni i Hercegovini biti model sa 1,5 CDTI motorom od 100 KS i sa Enjoy paketom opreme koji košta 36.380 KM do registracije. Combo Life sa istim ovim paketom opreme i istim turbodizeskim motorom ali u verziji sa sedam sjedišta i dužom karoserijom košta 38.690 KM do registracije.

U privrednom izdanju Combo Van kao najpopularniji model za naše tržište nudi opciju sa Enjoy paketom opreme i turbodizelašem od 100 KS koji košta 25.000 KM plus iznos PDV-a.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here