Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 03 predstavlja preko 30 svjetskih regionalnih i domaćih predavača i panelista, 08. juna u Muzeju savremene umjetnosti RS u Banjaluci. Tri konferencijska prostora, mnoštvo interaktivnih zona za opuštanje i zabavu, preko trideset partnerskih medija iz cijelog regiona, kao i više od 500 domaćih i regionalnih posjetilaca, pretvoriće Banjaluku na jedan dan u centar kreativnne industrije regiona.

Ovaj događaj iz godine u godinu privlači sve više studenata, kako iz BiH, tako i iz regiona, a kompanija Mtel, koja je partner događaja, za najsrećnija tri studenta ili studentkinje poklanja kotizaciju! Kako osvojiti poklon kotizaciju? Brzo ispod objave ove vijesti na Mtel Facebook stranici, napišite u komentar zašto baš vi želite biti dio Play Media Day 03, regionalnog komunikacijskog događaja.

Dobitnike, koje će izabrati kreativni tim Play Media Day 03, ćemo objaviti 01. juna.

U okviru ovogodišnjeg komunikacijskog događaja u Muzeju savremene umjetnosti RS imaćete priliku da posjetite i Mtel interaktivnu zonu, u kojoj ćete moći da ostavite zanimljive kreativne poruke, ali i da se fotografišete u specijalnoj foto zoni.

Ovogodišnji Play Media Day okuplja na jednom mjestu predstavnike domaćih i regionalnih kompanija, agencija, medijskih kuća, studenata i kreativaca. Organizatori ističu da će za sve posjetioce, prisustvo ovakvom događaju, pored edukacije, biti i prilika da upoznaju kvalitetne stručnjake iz domena marketinga, PR-a, dizajna, medija, IT industrije kao i da ostvare nove saradnje, te započnu neke nove zanimljive poslovne projekte.

Požurite i obezbijedite svoje kotizacije na vrijeme. Sve informacije o događaju, predavačima i programu potražite na: www.playmediaday.com

Jedinstven spoj edukacije i zabave na jednom mjestu! Komunikacija je beskonačna!

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here