NLB Banka Sarajevo i Visa uz poduzetnike na EXPO zoni na eCommerce konferenciji

Konferencija u organizaciji Asocijacije za internet trgovinu u Bosni i Hercegovini ,,eComm'' obećava okupljanje vizionara, poduzetnika i stručnjaka iz industrije, gdje će se predstaviti istraživanja i saznanja o najnovijim trendovima i strategijama koji oblikuju e-trgovinu na regionalnom tržištu.

16

NLB Banka Sarajevo i kompanija Visa će, kao partneri ovogodišnje eCommerce konferencije ‘‘Beyond boundaries”, koja će se održati 25. aprila u Hotelu Hills u Sarajevu, unutar VISA EXPO zone predstaviti BH poduzetnike koji će imati priliku svim posjetiocima konferencije predstaviti svoje proizvode i poslovanje.

Ekskluzivno, posjetioci sajma će moći kupiti unikatne proizvode BH kreativaca i malih poduzetnika, a plaćanje će se moći izvršiti bezgotovinski korištenjem NLB Smart POS rješenja za prihvat kartičnog plaćanja. Samo na dan konferencije, posjetioci će imati priliku kupiti proizvode sa 50 posto popusta uz plaćanje svim Visa karticama, neovisno o banci izdavaocu kartice.

Tokom trajanja konferencije, svoje proizvode će predstaviti: Bamba, Flora handmade, Organlook, Pavone, Plusminus fashion, Rukom, Udružene, Sherbetlook.

”Kroz naše partnerstvo na konferenciji i predstavljanjem inovativnog NLB Smart POS rješenja, drago nam je što možemo, zajedno sa kompanijom Visa, potvrditi svoju predanost osnaživanju BH poduzetnika i pokretanju inovacija u bezgotovinskom plaćanju. Pored predstavljanja ovih trgovaca na EXPO zoni na konferenciji, naša podrška  poduzetnicima nastavit će se i kroz benefite koje smo spremili za njih, poput oslobađanja naknade za korištenje NLB Smart POS rješenja, pogodnosti za kartično plaćanje Visa karticama i još mnogo toga. Pozivamo sve posjetioce da posjete VISA EXPO zonu i podrže naše vrijedne poduzetnike, a uz to i kupe proizvode povoljnije uz kartično plaćanje”, izjavila je Berina Belkić Tepić, direktor Sektora za marketing, CRM i Kontakt centar u NLB Banci d.d., Sarajevo.

Posjeta Visa EXPO zoni ekskluzivno omogućena svim učesnicima Konferencije a više informacija o programu, predavačima i ulaznicama mogu se pronaći na Konferencija | Asocijacija za internet trgovinu “e-comm” u BiH.

Uz pomoć NLB Smart POS aplikacije poduzetnici svih veličina, a posebno srednji i mali, od sada svoje proizvode i usluge mogu naplaćivati bezgotovinski, bez potrebe posjedovanja “standardnog” POS terminala, uz jednostavan i siguran prihvat kartičnog plaćanja putem mobilnog telefona sa android operativnim sistemom, uz pomoć NFC tehnologije i aplikacije koju je moguće preuzeti sa Google Play trgovine.

NLB Smart POS aplikacija instalira se direktno na mobilnom uređaju poduzetnika i/ili njegovog prodajnog osoblja, a može se koristiti na bilo kojoj lokaciji za prihvatanje plaćanja putem platnih kartica, kao i plaćanja putem mobilnih telefona uz NLB Pay ili bilo kojom drugom digitalizovanom karticom u okviru mobilnog novčanika.

Za više informacija o proizvodu NLB Smart POS posjetite web stranicu NLB Banke Sarajevo.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here