Poslovnica Sparkasse Bank u Vitezu na novoj lokaciji

U sklopu akcije koja traje do 30.06.2018. godine, svi novi klijenti koji otvore tekući račun biće oslobođeni naknade za vođenje računa do kraja godine. Klijenti koji se odluče za otvaranje nekog od paketa usluga S,M,L ili VIP bit će oslobođeni naknade za vođenje računa u naredna tri mjeseca

270

Sparkasse Bank dd BiH u Vitezu je započela poslovanje na novoj adresi. Poslovnica je preseljena u novi, moderniji i građanima znatno pristupačniji prostor.

“Naši klijenti u Vitezu od danas mogu naše usluge koristiti na novoj lokaciji, u franšiznom centu Ekonomik, u moderno opremljenom prostoru koji je prilagođen njihovim potrebama. Ovim povodom za sve nove klijente pripremili smo poseban set pogodnosti.  U sklopu akcije koja traje do 30.06.2018. godine, svi novi klijenti koji otvore tekući račun biće oslobođeni naknade za vođenje računa do kraja godine. Klijenti koji se odluče za otvaranje nekog od naših paketa usluga S,M,L ili VIP  bit će oslobođeni naknade za vođenje računa u naredna tri mjeseca“, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica segmenta upravljanja prodajom Sparkasse Bank dd BiH, te pozvala klijente da u narednim danima posjete poslovnicu i iskoriste posebne pogodnosti.

Nova adresa Sparkasse bank dd BiH u Vitezu je Franšizni Centar Economik- PC 96

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here