Kao u kamenu isklesani, savršeno definirani set trbušnih mišića i njihov vlasnik samozadovoljnog lica zajedljivo vas gledaju s bilborda nove kolekcije donjeg rublja – nedajte se obeshrabiti! Glamurozne reklame za donje rublje marketinški su važne, ali su u realnosti kroj, materijal i kvalitet mnogo važniji od sadržaja bilborda. Kreativna mašina iza imena Manners inspirirana je muškarcem u pokretu, bilo da je biznismen, sportista, avanturista ili umjetnik. Čime god se muškarac bavio, Manners pruža savršenu udobnost tokom cijelog dana zahvaljujući provjerenim krojevima, prirodnim i kvalitetnim materijalima, od kojih su izrađeni namjerno udobni odjevni komadi, koji pristaju svakom obliku muškog tijela. Nova kolekcija ruši predrasude i mijenja stereotipe – ove sezone Manners muškarci biraju odvažno i smjelo. Dolazi nam moderan piksel print, koji će razbiti monotoniju i osvježiti odraz u ogledalu. Istovremeno, ne bježi se ni od provjerenih klasika, čistih boja, ali i bezvremenskih pruga koje će se uklopiti u look Manners muškarca koji zna šta želi i ne pristaje na kompromise. Modni zaokret napravit će dvobojna brendirana guma inovativnog dizajna u ekskluzivnoj liniji – detalj koji će svaki outfit učiniti posebnim.

Nova kolekcija modernog muškarca prati u stopu i govori mnogo o njemu, njegovom stilu i karakteru. Manners, za muškarca u pokretu, nesputanog i dječački razigranog u potrazi za savršenom odjevnom kombinacijom koja će naglasiti njegovu muževnost i individualnost. Kažu da rublje za muškarce treba imati profinjenost Apolona, nježnost Byrona, unikatnost Lorda Chesterfielda te lakoću i opuštenost Mahatme Gandhija.

Požurite u vama najbliži Manners ili Alma Ras butik i počastite se komadima iz Manners nove kolekcije, po posebnim pogodnostima. U aprilu, udobne i kvalitetne pidžame čekaju na vas po cijeni već od 32,90 KM, dok se računi preko 50 KM umanjuju za 10 KM.

IZVORBusiness Magazine/PROMO
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here