Sarajevska pivara d.d. obilježila je godišnjicu nastanka prirodne izvorske vode Lejla koncertom pod nazivom „Srce puno ljubavi“ na kojem je nastupio jedan od najpoznatijih domaćih pjevača i kantautora Hari Mata Hari.

Od prošle godine, kada se pojavila na tržištu, Lejla voda ljubavi odlično je prihvaćena  od strane konzumenata, a prepoznatljiva je i po svom zaštitnom licu, Hari Mata Hariju koji je istakao da je iznimno zadovoljan saradnjom sa Sarajevskom pivarom, i uspjehom novog brenda.

„Prirodna voda Lejla je zaista voda izuzetno visoke kvalitete, a poruka koju šalje je poruka ljubavi, jer je voda, kao i ljubav, neophodna za život. Ta pozitivna poruka  i činjenica da se radi o vrhunskoj prirodnoj vodi itekako su prepoznati od strane konzumenata, jer je Lejla u iznenađujuće kratkom roku postigla ogroman uspjeh. Stoga smo ovim koncertom željeli obilježiti godišnjicu nastanka brenda Lejla voda ljubavi, i naravno zahvaliti se njenim fanovima,“ rekao je Hari Mata Hari, koji je upravo sa pjesmom „Lejla“ ostvario najveći uspjeh u historiji BiH na Eurosongu.

Ulaznice za koncert nisu bile u slobodnoj prodaji, a fanovi su koncertu mogli prisustvovati isključivo uz pozivnice koje su glasile na njihova imena i koje su dijeljene u sklopu promocija. Lejla je prirodna izvorska voda koja se crpi iz potpuno zaštićenih podzemnih ležišta vode Sarajevske pivare, sa 300 m dubine. Ima izbalansiran, stalan i nepromijenjen omjer minerala, posjeduje karakteristike termalnih voda i zbog svega navedenog ima blagotvoran učinak na organizam, zbog čega je u neograničenim količinama mogu konzumirati i odrasli i djeca.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here