Deset godina od izlaska prvog broja magazina Ljepota&Zdravlje, obilježen je jučer u Banja Luci, a čijoj proslavi su pored članova redakcije, prisustvovali čitateljice i čitatelji. Domaćin druženja bio je Restoran Zen u čijem su ugodnom ambijentu uživali svi prisutni isprobavajući zdrave i ukusne poslastice, te ćaskajući o svom omiljenom mjesečnom štivu.

“Čitateljice su nam uputile čestitke i brojne komplimente za sve što smo uradili u protekloj deceniji, povjerile koje su im omiljene rubrike, šta preskaču, a na koje teme se uvijek vraćaju. Opušten i konstruktivan razgovor rezultirao je i novom idejom tj. rubrikom koju ćete upoznati već u martovskom broju”, saopštili su iz ovog medija.

“Obožavam vaše naslovne strane. Uvijek me privuku atraktivne fotografije, boje, naslovi… Zato uvijek biram vas”, rekla je jedna od prisutnih zvanica. Druga se nadovezala riječima da je Ljepota&Zdravlje magazin po mjeri najšire čitalačke publike. “Zaista ima za svakog ponešto, teme su lijepo obrađene, oslobođene težine i ‘crnila’. Toga je i previše danas. Kad hoću da se opustim, informišem i provedem ugodne trenutke Ljepota&Zdravlje je obavezno štivo. Čestitam vam jubilej i želim još dugo godina uspješnog rada”, dodala je ona.

Jelena Joksimović, glavna i odgovorna urednica Ljepote&Zdravlja kazala je da “na kraju dana i decenije zna da radi posao koji voli” i zahvalila na lijepim riječima i čestitkama koje su stizale sa svih strana.

“Dok god je lijepih trenutaka poput ovog druženja s vama, biću puna entuzijazma. Zbog vas danas i zbog svakodnevne interakcije s čitateljima sav trud vrijedi i kad je teško. Srećom, to su rijetki trenuci”, kazala je ona.

Za uspomenu i sjećanje na ovo lijepo druženje poslovni partneri magazina Ljepota&Zdravlje kompanije Avon i Plantago čajevi su pripremili prigodne poklone. Sljedeće druženje zakazujemo za 21. februar u Sarajevu. O detaljima i lokaciji svi će biti naknadno obaviješteni, zato pratite ljepotaizdravlje.ba, Facebook i Instagram stranicu!

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here