U Zagrebu će do kraja 2019. biti tri hotela pod različitim brendovima svjetske hotelske grupacije Hilton, jer će se postojećem hotelu Double Tree by Hilton iduće godine pridružiti hotel Canopy by Hilton, a u 2019. Hilton Garden Inn, u čije opremanje kompanija Zagreb City Hotels ulaže 10 miliiona eura.

Ovo je najavila direktorica društva Zagreb City Hotels i generalna menadžerica za sva tri Hiltonova hotela u Zagrebu Josipa Jutt Ferlan, koja vodi i hotel Double Tree by Hilton, a koji ove godine u petoj godini poslovanja bilježi, kako je kazala, izvanredne rezultate poslovanja.

Zagrebački hotel Double Tree by Hilton ove godine bilježi prosječnu godišnju popunjenost od 76 posto uz prosječnu godišnju neto cijenu od 120 eura”, istaknula je Jutt Ferlan.

Prvi od dva nova Hiltonova hotela, pod brendom Canopy (baldahin) otvorit će se do septembra iduće godine u prostoru bivšeg hotele Arcotell u Branimir centru, a prema prinicipima brenda, kojeg nazivaju još upscale life style, što podrazumijeva određenu neformalnost u dizajnu, uslugama i ponudi, u mnogočemu će se razlikovati od drugih hotela u Zagrebu.

Dodala je kako će hotel imati oko 150 soba, nekoliko barova, dvorane za poslovne sastanke i druge sadržaje. Pri tome je jako važna i okolina hotela, pa će tako u uređenju detalja biti i motivi tzv. street arta, s obzirom da se preko puta tog hotela u Branimirovoj ulici nalazi i zid ispred željezničke pruge oslikan grafitima i drugim motivima, a Jutt Ferlan je naglasila i da će to biti drugi hotel u svijetu pod tim Hiltonovim brendom.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here