Obilježena 15. godišnjica Coloseum Cluba

Već 15 godina Coloseum Club ima status kultnog mjesta za izlazak i danas važi za jedno od najomiljenijih koncertnih mjesta u Sarajevu

401

U društvu prijatelja i velikog broja gostiju, Coloseum Club je proslavio 15 godina postojanja i rada u Bosni i Hercegovini.

Za rođendansku zabavu koja je trajala dugo u noć, tražila se pozivnica više. Gosti su uživali u sjajnoj atmosferi i vrhunskim gastronomskim specijalitetima koje je Coloseum Club pripremio za ovu noć. Podijeljene su brojne nagrade, a prisutne je kroz program vodio Emir Cocalić. Slavljeničku atmosferu je do usijanja doveo Adis Škaljo & Puls i Blackberries bend.

Već 15 godina Coloseum Club ima status kultnog mjesta za izlazak i danas važi za jedno od najomiljenijih koncertnih mjesta u Sarajevu  sa nepresušnim novim programima za zabavu i igru. U svom svečanom i emotivnom govoru direktor Coloseum Cluba, Mitja Škarja se obratio gostima sa riječima: “Zajedno smo sazrijevali sve ove godine, dijelili neke nezaboravne trenutke i jako sam sretan što vas vidim u ovolikom broju na proslavi našeg petnaestog rođendana. Ovakvi jubileji su uvijek prilika za oživljavanje sjećanja na put koji smo zajedno prošli i na temelju kojega smo izgradili viziju budućnosti.”

Program je bio u duhu Rimskog carstva, a Coloseum Club je još jednom pokazao zašto je najomiljeniji i najbolji centar zabave u gradu.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here