Ljetni odmor bez granica u Termama Tuhelj

Vodeni planet od ove godine bogatiji je za dva nova tobogana

940

Maštate o dugo očekivanom godišnjem odmoru, ali ste tip osobe koja ne može ostati predugo na jednom mjestu? Imamo idealno rješenje za vas! Rezervišite tri noćenja u slovenskim Termama Olimia, a potom se uputite samo 30 kilometara dalje, u Terme Tuhelj u Hrvatskom zagorju.

Dvije noći u Termama Tuhelj su besplatne za vas. Dva zanimljiva odredišta, dva vodena parka s cjelodnevnom zabavom i animacijom za sve uzraste, odlična gastronomija, prekrasna priroda… i besplatne ležaljke i suncobrani za cijelu porodicu! Odmor bez granica uz šest dana ljetnog uživanja od 289,50 eura po osobi.

Obje terme pobrinule su se za odličnu zabavu. U Termama Tuhelj očekuju vas brojni splash događaji na Vodenom planetu u kojima su prezentirani različiti oblici umjetnosti na zanimljiv i poučan način. Gosti tako mogu uživati u plesu, likovnim radionicama, splash vodenim atrakcijama i ostalim iznenađenjima za sve uzraste. Festivalu se pridružuje i Art&Wine fest u kojem gosti mogu uživati u besplatnim degustacijama vina lokalnih vinara i zabaviti se uz koncerte. Degustacije i koncerti, besplatni su za sve goste, a odvijaju se svake subote.

Ovim festivalom Vodeni planet i hotel Well dobili su još više na značaju jer sada Terme Tuhelj nude gostima mnogo više od samog uživanja u vodenim atrakcijama.

Kupanje u termalnoj vodi, brčkanje nožicama u koktel baru u vodi, kupanje u bazenu s valovima, spuštanje niz tobogane i uživanje u dječjem vodenom carstvu sada ima dodatak više. Posebnost Vodenog planeta su i novi tobogani koje su Terme Tuhelj postavile ovoga ljeta. Vodeni planet od ove godine bogatiji je za dva nova tobogana, jedan na vanjskom kupalištu koji je prava poslastica za sve ljubitelje adrenalina i jedan na unutrašnjem kupalištu. Vanjski adrenalinski tobogan dug je 120 m i visok 12,5 m u kojem ćete moći uživati u adrenalinskom spustu u kombinaciji prolaska kroz tubu, otvoreni tobogan te uživati u završnom kamikaza spustu. Unutrašnji tobogan dug je 55 m i visok 5 m gdje možete uživati u spustu kroz zatvorenu tubu. Novi tobogani svakako su dodatak više vodenim atrakcijama najpoznatijeg kupališta koje savršeno nadopunjuju vodene slapove, gejzire, vodene masaže, bazen s valovima, dječji vodeni grad i ostale vodene atrakcije.
Više na www.terme-tuhelj.hr

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here